NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU TYP BUNGALOV Viac informácií na tel. čísle 0917 921 889.
NOVOSTAVBA MODERNÉHO RODINNÉHO DOMU Viac informácií na tel. čísle 0917 921 889.
Vyhľadávanie





V ponuke je 92 nehnuteľností.

4 izb. veľkometrážne byty na Uhlisku v BB

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Ulica: Banská Bystrica
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 148 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 09BB4-105
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

DÍON reality  Vám ponúka  na predaj dva veľkometrážne byty nad sebou blízko centra v Banskej Bystrici vo vilovej štvrti v 3.podlažnom rodinnom dome s výťahom.
Úžitková plocha bytov je á 148 m2, každý byt má terasu, ktorá má pekných cca 13 m2, každý byt má orientáciu na všetky 4 svetové strany, je možná veľká variabilita vnútornej dispozície podľa vlastného uváženia.
Byty sa nachádzajú na 1.a2.poschodí domu (na každom podlaží sa nachádza len jeden byt). Byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kuchyne, 3 x izba, veľká obývacia izba s krbom, komora, šatník, 2xkúpeľňa, 2xWC. Byty sú čiastočne rekonštruované – plastové okná, interiér, dom je zateplený. K domu je pristavaný vonkajší nový výťah s výstupom do bytu na každom podlaží, všetky IS (elektrika, voda, kanalizácia, plyn, plynová kotolňa). K bytu sa dá prikúpiť väčšia garáž s bránou na elektrické ovládanie nachádzajúca sa vo dvore. Zároveň je k dispozícii aj vonkajšia plocha dvoru okolo domu na trávenie voľného času, prípadne aj vybudovanie gril zóny a podobne.
Jedná sa o lukratívne bývanie v rezidenčnej a tichej štvrti mesta so zástavbou víl a rodinných domov, oplotený pozemok s automaticky otváranými vstupnými bránami, pozemok dvora so zámkovou dlažbou, celkove sa v dome nachádzajú len 4 byty, takže bývanie je pokojné vo forme súkromnej rezidencie bez veľkého počtu ľudí.
K dispozícii je aj nebytový priestor-apartmán na zníženom prízemí domu o výmere cca 130 m2, ktorý sa skladá zo vstupnej chodby, dvoch izieb, jedna s prípravou pre kuchynskú linku, kúpeľňa, sklad, práčovňa, 2x WC.
Ceny na požiadanie.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0917 921 889 alebo na filova-ZVNC-rkdion.com

Maklér:

makler
Maklér:Mária Fiľová
Telefón:0917921889
E-mail:filova-ZVNC-rkdion.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností
Novinky a aktuality
Prvá novinka Ponúkame našim klientom sťahovacie práce ( byty, kancelárie ). Viac informácií na tel. čísle...